Nieuws

Nieuwe leden!

Geplaatst op 03 apr. 2023

Halverwege de voorbereidingen van de Kunstmarkt 2022 hebben Cliff Roetenberg (30 jaar) en Sophie Heerink (29 jaar) zich gemeld bij het bestuur om te helpen met het organiseren van Kunst in Ootmarsum. Zij stellen zich graag aan u voor:

Cliff Roetenberg

Mijn naam is Cliff Roetenberg. Ik ben geboren en getogen in Ootmarsum. Mijn vriendin Sophie kwam met het idee om bij de organisatie van de Kunstmarkt te gaan. Beide zijn we trotse inwoners van Ootmarsum en om deze reden dragen we graag ons steentje bij aan de organisatie van dit mooie evenement. Hoewel we jaarlijks de Kunstmarkt altijd hebben bezocht, kwamen we er pas tijdens de voorbereidingen achter hoe groots dit evenement is! Erg leuk om hier actief een bijdrage in te kunnen leveren. Ik werk als accountant bij de Jong en Laan in Oldenzaal. In mijn vrije tijd bootcamp ik in groepsverband en voetbal ik. Verder zoek ik dan de gezelligheid op bij mijn vrienden en familie.

Foto Cliff nog kleiner v2.png

Sophie Heerink

Ook ik, Sophie Heerink, stel mij graag aan u voor. Samen met Cliff woon ik in het randje centrum van Ootmarsum. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en te regelen, wat mij bracht op het idee om bij de Kunstmarkt organisatie aan te sluiten. Met onze toetreding brengen we de gemiddelde leeftijd fors omlaag ;-). Hierdoor kunnen we over en weer van elkaar leren. Mijn moeder schildert al jaren en ook mijn vader is creatief, waardoor kunst mij niet vreemd is. Met veel plezier draag ik dan ook mijn steentje bij. Gezelligheid staat binnen de organisatie hoog in het vaandel, waardoor het geen straf is om dit vrijwilligerswerk te verrichten.

Foto Sophie kleiner.png

Ook lid worden?

Lijkt het u nou ook leuk om aan te sluiten bij de werkgroep van de Kunst in Ootmarsum? Stuur dan gerust een mail naar stichting@kunstinootmarsum.nl of stuur een berichtje via Facebook/Instagram.

footer-img.png