Voorbereidingen in volle gang

Voorbereidingen in volle gang

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor Kunst in Ootmarsum 2023. Richting het evenement zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn die belangrijk is voor u als deelnemer. 

Inschrijven

Inschrijven

De inschrijving voor kunstenaars is vanaf 29 januari geopend tot en met 30 april! Als kunstenaar kunt u zich aanmelden voor Kunst in Ootmarsum 2023 via deze link. In de komende maanden starten wij onze selectieprocedure en zullen wij u op de hoogte stellen of u al dan niet geselecteerd bent. 

Programma

Programma

image-9.png

PROGRAMMA
25 AUGUSTUS

Openingstijden: 12.00 uur tot 18.00 uur
Binnenkort meer
bullet.svg
image-9.png

PROGRAMMA
26 AUGUSTUS

Openingstijden: 11.00 uur tot 17.00 uur
Binnenkort meer
bullet.svg
image-9.png

PROGRAMMA
27 AUGUSTUS

Openingstijden: 11.00 uur tot 17.00 uur
Binnenkort meer
bullet.svg

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan Kunst in Ootmarsum?

Vanaf 29 januari 2023 staat het inschrijfformulier online en kunt u zich inschrijven voor Kunst in Ootmarsum. Hierna vindt er door de commissie een selectieprocedure plaats. Naar aanleiding van uw inschrijving ontvangt u bericht of u al dan niet bent geselecteerd.

Wanneer vindt Kunst in Ootmarsum plaats?

Kunst in Ootmarsum vindt plaats op 25 augustus (12:00 tot 18:00 uur), 26 augustus (11:00 tot 17:00) uur en 27 augustus (11:00 tot 17:00 uur).

Is het verplicht om alle drie de dagen deel te nemen als kunstenaar?

Ja, dit is een vereiste. Hier valt niet van af te wijken.

Wat zijn de kosten van deelname aan Kunst in Ootmarsum?

De staangelden staan vermeld op het inschrijfformulier. Deze dienen tijdig (uiterlijk 1 maand na ontvangst van bevestiging deelname) te worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL73 RABO 0305 9846 59.

  • Bij een afzegging tussen 4 weken en 1 week voor aanvang van Kunst in Ootmarsum wordt 50% van het betaalde staangeld terugbetaald.
  • Bij afzegging vóór 4 weken voor aanvang van Kunst in Ootmarsum wordt het gehele betaalde bedrag terug betaald.
  • Bij afzegging na 1 week voor aanvang, door welke oorzaak dan ook, vindt er geen terugbetaling van het betaalde staangeld plaats.
  • Bij het niet tijdig voldoen van de complete betaling, zijnde uiterlijk 1 maand na ontvangst KIO-bevestiging deelname, vervalt automatisch het recht op deelname.

Wat zijn de afmetingen van de kramen/pagode tenten?

De kramen zijn ca. 4 meter lang en ca. 1,5 meter diep. De pagode tenten zijn 4x3 meter en middels een ritssluiting afsluitbaar.

Waar staat mijn kraam/pagode tent?

De indeling van Kunst in Ootmarsum wordt pas enkele weken voor de aanvang ervan vastgesteld. Vooraf kan daarover geen informatie worden verkregen. Bij uw aankomst wordt u bij de infobalie van uw standplaats en kraamnummer op de hoogte gesteld.

Wanneer hoor ik of ik deel mag nemen aan Kunst in Ootmarsum?

Naar verwachting eindigt onze selectieprocedure eind mei. Rond deze periode zult u geïnformeerd worden of u al dan niet bent geselecteerd door de selectie commissie. 

Kan ik kiezen waar ik sta op de kunstmarkt?

Nee, vanwege het grote verwachte aantal deelnemers zullen wij ook dit jaar vooraf een selectie maken welke kunstenaars op welke plek komen te staan. Met behulp van een nieuwe looproute zullen wij de bezoekers langs elke kraam/pagode leiden.

footer-img.png