HET THEMA VOOR 2019:

‘Bijzondere kunst‘.


Kunst in Ootmarsum, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019.

Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 37e keer gehouden.

Bijzondere kunst, uit Georgië

In de Centrale Expositie zal dit jaar een tentoonstelling te zien zijn van een aantal gerenommeerde en gerespecteerde Georgische kunstenaars. De expositie zal bestaan uit een opbouw van verschillende kunstvormen, onder andere met adembenemende schilderwerken, indrukwekkende beeldhouwkunst en prachtige sculpturen. De intentie is om de Georgische kunst en cultuur maximaal en in de breedte te presenteren tijdens het evenement. Georgiërs houden van kunst en dan niet alleen als toeschouwer. Kunstuitingen, waaronder beeldende kunst, zijn diep geworteld in de Georgische cultuur, in haast elke Georgische familie huist wel een kunstenaar.

Neem de tijd voor een bezoek aan Ootmarsum, geniet van een geweldige diversiteit aan kunstvormen en de vele prachtige presentaties.

Wij hopen u en vele bezoekers te mogen begroeten bij Kunst in Ootmarsum 2019; de ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers en wensen u namens de organisatie alvast heerlijke kunstdagen toe.

Kunst in Ootmarsum

Contactgegevens

Kunst in Ootmarsum
Berend Vinckenstraat 29
7631KA Ootmarsum

stichting@kunstinootmarsum.nl