HET THEMA VOOR 2019:

‘Byzondere Kunst by Georgische Kunst‘.


Kunst in Ootmarsum, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019.

Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 35e keer gehouden.

Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. In 2019 is het thema: ‘Byzondere Kunst by Georgische Kunst‘’, een boeiend thema waarvan meerdere speciale exposities te zien zullen zijn. Kunst is iets moois dat door mensen gemaakt is, kunst is het vermogen om dat wat in geest of gemoed leeft of gewekt is, op zodanige wijze tot uiting te brengen, dat het ontroeren kan door schoonheid, kunst verbindt, is bedoeld om zintuigen te prikkelen en is grensoverschrijdend. In relevantie van het thema Kunst uit het Oosten zal er een indrukwekkende Centrale Expositie te zien zijn.

Het thema voor de komende ‘Kunst in Ootmarsum’ is: ‘Kunst uit het Oosten’.

Neem de tijd voor een bezoek aan Ootmarsum, geniet van een geweldige diversiteit aan kunstvormen en de vele prachtige presentaties.

Wij hopen u en vele bezoekers te mogen begroeten bij Kunst in Ootmarsum 2018; de ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers en wensen u namens de organisatie alvast heerlijke kunstdagen toe.


Kunst in Ootmarsum

Contactgegevens

Kunst in Ootmarsum
Berend Vinckenstraat 29
7631KA Ootmarsum

stichting@kunstinootmarsum.nl