Mediapakket

Mediapakket

We hebben voor u als deelnemende kunstenaar een mediapakket opgesteld, zodat u uw deelname kunt promoten op uw eigen (online) kanalen. Hieronder vindt u de materialen en de omschrijvingen hoe u ermee kunt werken.

Social media - profielfoto

Social media - profielfoto

Voor sociale media is er een profielfoto beschikbaar waarin u uw deelname aan Kunst in Ootmarsum kenbaar kunt maken. Aangezien Facebook niet meer de mogelijkheid biedt om een toevoeging aan uw profielfoto te doen, kunt u indien gewenst hieronder de afbeelding downloaden. Met behulp van het gratis programma Canva kunt u uw eigen profielfoto maken met de Kunst in Ootmarsum toevoeging. 

Hoe u dit doet: 

  • Maak een gratis account aan op Canva
  • Typ in de zoekbalk Profielfoto Facebook en/of Profielfoto Instagram
  • Kies voor één van deze twee opties die worden voorgesteld. Er opent zich nu een wit template. 
  • Klik in het linkermenu op Uploads en upload de KiO profielfoto die u heeft gedownload van onze website & uw eigen afbeelding in Canva. 
  • Sleep de afbeeldingen één voor één in het witte vlak 
  • Klik op Positie bovenaan de pagina, waar u op Laag klikt en dan de KiO toevoeging op de voorgrond kunt plaatsen en/of naar voren kunt brengen.


Facebook en Instagram profielfoto toevoeging

Social media - Facebook omslagfoto

Social media - Facebook omslagfoto

U kunt één van onze omslagfoto's gebruiken om uw deelname aan Kunst in Ootmarsum op uw eigen Facebook pagina te laten zien. Hieronder is de deelnemers omslagfoto in verschillende kleuren te downloaden. 

Klik op één van de links hieronder, klik met de rechtermuisknop op de foto en kies Afbeelding opslaan als. U slaat de afbeelding vervolgens op op uw computer en kunt hem uploaden als omslagfoto op uw Facebook pagina.

Omslagfoto 1

Omslagfoto 2

Omslagfoto 3

Omslagfoto 4

Omslagfoto 5

Social media - post

Social media - post

Om uw deelname op uw eigen social media kanalen te promoten kunt u gebruik maken van onze deelnemers social media post in verschillende kleuren. 

Klik op één van de links hieronder, klik met de rechtermuisknop op de foto en kies Afbeelding opslaan als. U slaat de afbeelding vervolgens op op uw computer en kunt hem uploaden als post op uw Instagram en/of Facebook pagina.

Social media post 1

Social media post 2

Social media post 3

Social media post 4

footer-img.png